Hirdetés

Bluetooth mobil hangsugárzó és projektor egyben

Az Anker Nebula Capsule II az Android TV operációs rendszer révén rengeteg netes alkalmazás futtatását is lehetővé teszi.

A japán Anker bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja új, Nebula Capsule II névre hallgató különleges fejlesztését, amely egy mobil hangsugárzó és egy projektor egyben. A DLP technológiára épülő vetítő maximális felbontása 1280x720 képpont, a maximális fényárama 200 ANSI lumen. Utóbbiból látszik, hogy ez a termék is küzd a kompakt projektorok legnagyobb hátrányával, az alacsony fényerővel, aminek következtében igazán jól csak teljesen besötétített szobában használható.

Anker Nebula Capsule II
Anker Nebula Capsule II [+]

A tartalmak HDMI-n keresztül is eljuttathatóak rá, és Android TV operációs rendszer fut rajta, ami jelenleg több ezer alkalmazás futtatását teszi lehetővé, amelyek között megtalálhatóak a videós, filmes applikációk is. A termék 8 GB adattárolásra szolgáló belső memóriával rendelkezik, és került rá egy 8 wattos hangsugárzó. Ennek köszönhetően mobil hangsugárzóként is bevethető, amelyre Bluetooth technológia révén juttathatóak el az audió tartalmak a kompatibilis eszközökről, a jelek szerint viszont a 3,5 mm-es analóg audió csatlakozót lehagyták róla. Az újdonság 9700 mAh akkumulátora 2,5 órányi projektorhasználatra, és 10 órányi zenehallgatásra elegendő energia eltárolására képes.


[+]

A kis öszvér masinát nem adja olcsón az Anker, hiszen 59 800 japán jenbe, azaz körülbelül 155 000 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Anker

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés