Hirdetés

Amerikaifoci-szurkolóknak készít Surface Pro Type Covert a Microsoft

A Surface Pro 3 és 4 tulajdonos rajongók már az előszezon során, az alapszakasz előtt hozzájuthatnak a csapatuk emblémájával díszített tokhoz.

Nem csak a tengerentúlon, de idehaza is nagy rajongótábora van az amerikaifootball-ligának, azaz az NFL-nek, sőt a különböző profi ligameccs-sorozatok közül ezt követik a legtöbben az Egyesült Államokban. Érthető hát, ha minél többen szeretnének a sportesemény sikerének hátán belovagolva egy kis szeletet kapni abból a hatalmas tortából, amit a hivatalos relikviák és mindenféle egyéb, "NFL" emblémás termékek piaca tesz ki.


[+]

A Microsoft is kihasználja az ebben rejlő reklámlehetőséget, hiszen a liga hivatalos táblagépe a Surface Pro 4, de legújabb bejelentésükkel, a csapatok emblémájával díszített Type Cover billentyűzetes tokkal a Surface Pro 3 és Pro 4 tulajdonos focidrukkereket célozzák meg. A hivatalos NFL licenccel rendelkező "Surface Special Edition NFL Type Cover" kínálatban mind a 32 csapat logója elérhető, és 160 dolláros áron vásárolható meg, ami 30 dollárral több, mint az alap Type Cover, és ugyanannyiba kerül, mint a nemrég bemutatott, Alcantara borítású "Signature Type Cover". Noha az NFL-es kiadás nem Alcantara bevonatú, de a Microsoft tartós prémium anyaghasználatról és élénk színű csapatlogóról tesz említést.


[+]

A kiegészítő augusztus 29-től lesz elérhető egyes Microsoft Store üzletekben és az online áruházban.

Előzmények

Hirdetés