Hirdetés

Megújul az AMD játékdömpingje - frissítve!

Az AMD felújította az augusztusban bejelentett Never Settle Forever promócióját, mely továbbra is él a Radeon HD 7000 szériás GCN architektúrára épülő VGA-kra, de az új Radeon R7 és R9 termékek jelenleg játék nélkül csalogatják a potenciális vásárlókat. Nyilván ez egyfajta stratégia volt, hogy a felhasználó a kuponok miatt inkább a régebbi VGA-kat válasszák, amíg ezekből van a boltok polcain, de mivel a kártyák már lassan teljesen elfogynak, így az AMD megújította játékdömpingjét, hiszen készülni kell az ünnepekre.


[+]

Az új promóció eléggé egyszerű, de annyi biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, ugyanis az AMD a Radeon R9 270, 270X, 280X, 290 és 290X kártyákhoz a Battlefield 4 című játékot biztosítja.

A Radeon R7 260X mellé a Never Settle Forever ezüst jutalom jár, ami két játék letöltésére jogosítja fel a vásárlót az alábbi címek közül: Far Cry 3 Blood Dragon, Sniper Elite V2, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, DiRT 3 és Thief.

Battlefield 4 és Thief Battlefield 4 és Thief
Battlefield 4 és Thief [+]

A promócióban új játéknak a Battlefield 4 és a Thief tekinthető, mindkettő kifejezetten illik a GCN-es Radeonokhoz, hiszen támogatják az AMD Mantle API-ját, míg utóbbi a TrueAudio blokkot is kihasználja, ami egyébként a Radeon R7 260X része. Az ünnepi promóció hivatalosan a mai naptól indul és várhatóan hazánkban is elérhető lesz, de csak később, továbbá a kereskedőpartnerek bejelentésére is várni kell. Fontos adalék azonban, hogy a gyártók mostantól a termékek dobozába rejtik a kuponokat. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás előtt érdemes megkérdezni a kerekedőt, hogy az adott kártya dobozában megtalálható-e a kód, vagy nem.

Kiegészítés: A hír megjelenését követően az AMD frissítette az eredeti Never Settle Forever promóciót is, ahova bekerült a Thief című alkotás, ami ezüst és arany kuponok mellett választható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés