Hirdetés

Kedvezménnyel segíti a platformváltást az AMD

A vállalat akár 125 dollárral is kisegíti a vásárlót egy új Socket AM5-ös rendszer megvételekor.

Az AMD egy friss promóciót indít annak érdekében, hogy az új gépet vásárló potenciális ügyfelek az új generációs platform felé meneteljenek. Mint ismeretes a Socket AM5 a DDR5-re való kötelező átváltás következtében nehezebben terjed, nagyrészt annak is köszönhetően, hogy a Socket AM4-es foglalatba helyezhető Ryzenek még mindig elég jók, és az áruk is kedvező. Emiatt egy energiahatékony platform iránt kutató réteg nem feltétlenül töri magát rajta, hogy a legújabb opciót vásárolja meg.


[+]

Ezen segíthet az az április 1-ig tartó akció, amelynek keretében olcsóbb lehet a platformváltás. Ezzel a Ryzen 7000-es processzorra vágyók olcsóbban vehetnek maguknak kompatibilis X670-es és B650-es vezérlőhidat használó alaplapot, illetve Kingston, ADATA, Corsair vagy GeIL által kínált, 16 vagy 32 GB-os kétcsatornás memóriacsomagot. Bónuszként jár még a pakkhoz a Star Wars Jedi: Survivor című játékot biztosító promóció is, amelyet még januárban jelentett be a cég.

A kedvezmény az AMD fő kereskedőpartnereinél lesz igénybe vehető, és az akcióban résztvevő termékek kiválasztása után a fizetéskor kerül levonásra. Ennek mértéke attól függ, hogy milyen komponenseket választott a vásárló, de minimum 75, illetve maximum 125 dollárral lehet számolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés