Hirdetés

Egyes processzoraihoz új Deus Exet ad az AMD

Az ingyen játék a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesz elérhető.

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót, amelynek kapcsán a frissen megjelent Deus Ex: Mankind Divided című alkotást lehet megszerezni.

A Square Enix leányvállalataként működő Eidos Montreal új játéka a vadonatúj Dawn videojáték-motorra épül, amely a DirectX 11 mellett szeptemberben támogatni fogja a DirectX 12-t is. Ettől függetlenül a rendszer már a ma elérhető DirectX 11 mód alatt is szinte tökéletesen skálázódik nyolc szálra, és az új API lényegében a további processzormagok befogásában segít.

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kupont, amelyet hat- és nyolcmagos FX processzorok mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ingyenes Deus Ex: Mankind Divided.

A játék a fentebb említett FX processzorokhoz kapott kupon alapján az alábbi oldalon igényelhető. A kódok január közepéig válthatók be, a promóció pedig november közepéig, vagy a készlet erejéig tart.

Mivel az AMD akciója a dobozos és a tálcás processzorokra egyaránt vonatkozik, az OEM partnerek az olyan teljes konfigurációkhoz is kínálhatnak kódot, amelyeknél a promócióban résztvevő processzorok képzik az alapot. Ennek megfelelően az OEM-ek által előre összeszerelt PC-knél is érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy jár-e a termékhez a kupon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés