Hirdetés

Érkezik az Amazon felhős játékszolgáltatása az LG tévékre

Az Amazon Luna az újabb OLED és LCD televíziókon is elérhetővé válik.

A felhőalapú játékszolgáltatásokra egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tévégyártók, pontosabban néhány piaci szereplő. Közéjük tartozik az LG, amely komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy e területen is erős pozíciókat építsen ki, azaz népszerű, vagy azzá válható megoldásokat kínáljanak készülékeiken.


[+]

A fentiek miatt a vállalat 2021-es, 2022-es és 2023-as, azaz webOS  6.0, webOS 22 és webOS 23 operációs rendszert használó televízióira letölthetővé válik az Amazon ilyen jellegű szolgáltatása. Ez az Amazon Luna, amely 10 dolláros, tehát mintegy 3500 forintos havidíj ellenében rengeteg kiváló minőségű játék elérését biztosítja. Ezáltal értelemszerűen még sokoldalúbbá teszi a tévéket.

Sajnos a Luna egyelőre csak az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Németországban érhető el, így értelemszerűen mi, legalábbis még hivatalosan kimaradunk belőle. Azért reméljük, hogy idővel mindez megváltozik, mint ahogy az is, hogy csak az újabb LG televíziókra tölthető le a használathoz szükséges alkalmazás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés