Hirdetés

Alumíniumházak a Thermaltake-től

Az új Thermaltake Shark számítógépházaknak nemcsak a teste, hanem nyitható előlapja is 1 mm vastag alumíniumötvözet lemezből készül. A ház mérete 54 x 20,5 x 50 cm, nettó tömege 6,8 kilogramm. A rendszer hűtését egy előlapra és egy hátulra szerelhető, egyenként 21 dB zajt kibocsátó, 120 mm-es ventilátor szolgálja, utóbbi helyére egy vízhűtő radiátora is beszerelhető. A hátsó ventilátor kék LED-világítást is kapott, amely az oldalfal nyílásaival együtt gondoskodik a látványról. Szerencsére ez esetben nem kell az elektromágneses árnyékolást feláldozni az esztétika oltárán: az átlátszó részek mögött ugyanis méhsejt alakú fémrész is található.

Ahogyan megszokhattuk a hasonló házaknál, itt is nélkülözhetjük a csavarhúzót, úgy a meghajtók, mint a bővítőkártyák behelyezésekor. Az oldalsó panel a biztonság érdekében le is zárható. A ház belsejében öt 3,5 hüvelykes rekesz kapott helyet, míg az előlap felnyitásakor öt 5,25 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes fiók tárul elénk. Az alaplap szerelését a kivehető tálca teszi egyszerűvé. Könnyen elérhető helyen két USB-, egy FireWire- és két audiocsatlakozó áll a felhasználó rendelkezésére. A ház természetes alumínium és fekete színben kerül piacra.

Azóta történt

  • Titan vízhűtőrendszer tesztje

    A tajvani gyártó igényesen kidolgozott, házba (is) szerelhető TWC-A04 vízhűtő- rendszerének képességeit vizsgáltuk meg.

  • Thermaltake WinGo ház

    A Thermaltake megmutatja, hogyan lehet a jó szellőzést és a látványt a részletekre való odafigyeléssel ötvözni.

  • Cooler Master vízhűtőrendszer

    Csinos és kompakt vízhűtőrendszert próbálhattunk ki a Cooler Master kínálatából: az Aquagate ALC-U01 jelzésű szett járt nálunk.

  • LAN-parti Thermaltake módra

    A Tt jóvoltából a LAN-partikon nemcsak játéktudásunkkal villoghatunk, hanem gépünk külsejével is...

Előzmények

Hirdetés