Hirdetés

Vastag hőcsövek lesznek az Alpenföhn Triglav hűtőn

Az Alpenföhn bemutatta a Triglav jelzésű processzorhűtőjét, melynek különlegessége, hogy meglehetősen vastag hővezető csöveket használ. A termék talpazatából három darab 10 mm-es átmérőjű, U-alakú hővezető cső szállítja a forróságot a méretes bordába. Az aktív hűtésről 12 cm-es ventilátor gondoskodik, melynek percenkénti fordulatszáma 850 és 1500 között állítható. A gyártó állítása szerint a maximális zajszint 24,1 dBA lesz.

Az újdonság felszerelhető az Intel LGA775, LGA1155 és LGA1156, valamint az AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+ és FM1 típusú foglalataira. A vállalat szerint a hűtő minden ma kapható processzorral megbirkózik, de a 125 wattnál többet fogyasztó megoldásoknál nem érdemes alacsony fordulatszám mellett járatni. Bár probléma ebből nem lesz, de a ház belseje nagyon felmelegedhet, ami nem szerencsés.

Az Alpenföhn Triglav szállítása szeptember elején kezdődik meg. Az ajánlott fogyasztói ára 40 euró lesz, ami természetesen magába foglalja a csomag alaptartozékának számító hűtőpasztát is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés