Hirdetés

Klaviatúrák a repülő csészealj parancsnoki hídjáról

Az idei Mobil Világkongresszuson az Alienware egyebek mellett két mechanikus billentyűzetet is felsorakoztatott, melyek közül az egyik wireless.

A Dell égisze alatt ténykedő Alienware az MWC 2023 alkalmával mutatta be az AW420K névre keresztelt TKL tasztatúráját, ami 2 méter hosszúságú, leválasztható USB Type-C/Type-A vezetékének segítségével 1000 Hz-es polling rate-tel kommunikál a géppel.


[+]

Az ötprofilos belső memóriával ellátott konstrukció lineáris karakterisztikájú Cherry MX Red kapcsolókkal érkezik, melyeknek szárain kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakok trónolnak, és természetesen az Alienware Command Center szoftverből vezérelhető, gombonként címezhető AlienFX RGB világítás sem maradt ki a receptből.


[+]

A fém fedőlapos, 787 grammot nyomó megoldás dőlésszögét három szinten állíthatjuk, miközben alul kábelvezető csatorna gondoskodik környezetünk rendben tartásáról. A feketében 150, fehérben 160 dollárt kóstáló, lebegő dizájnos modell már megvásárolható a vállalat webshopjában.


[+]

Az ugyanilyen színekben bezsákolható, teljes értékű AW920K szakít a madzagos léttel, és bár Type-C-s paracord jár hozzá, azt a 2,4 GHz-es rádió, illetve a háromeszközös Bluetooth miatt jó eséllyel csak az akkumulátor töltésére fogjuk használni.


[+]

A Type-C-s dongle-val szállított klaviatúra switch-ek, billentyűsapkák, implementált fényjáték vagy dőlésszögszabályzás tekintetében megegyezik a fentebb taglalt, kompaktabb rokonával, azonban a jobb felső sarkában egy programozható tárcsa, plusz egy rocker kapcsoló nyert elhelyezést.


[+]

A termék elvileg a második negyedév folyamán jelenik majd meg, és dobozára 290 dolláros árcédulát fognak biggyeszteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés