Hirdetés

Aktív zajszűrős prémium AKG fejhallgató az utazók igényeire szabva

A Harman csoporthoz tartozó AKG egy utazóknak szánt aktív zajszűrős sztereó fejhallgatóval rukkolt elő, ami könnyedségével, kompakt méreteivel, valamint összehajtogathatósága révén könnyű hordozhatóságával, prémium anyaghasználatával, és persze hangzással kapcsolatos szolgáltatásaival kívánja meghódítani tömött bukszával rendelkezők vásárlók szívét.


[+]

A szeptember 7-től megvásárolható EISA és iF dizájndíjas termék nem kevesebb mint 70 000 forintba kerül majd. Ezért cserébe a 150 grammot nyomó termék valódi bőrből készült fejpárnát és szintén valódi bőrrel bevont memóriahabos fülpárnát, továbbá könnyű alumínium hangszóróházat kapott. Ebbe kerültek a 10 Hz - 22 kHz frekvencia-átvitelű, nagy érzékenységű, 30 mW-tal hajtható meghajtók, amelyek persze tiszta hangzást és kellemes, nem tolakodó mélyhangokat ígérnek. Mindezt kiegészítve saját akkumulátorról táplált aktív zajszűréssel, hogy utazás közben zavartalanul lehessen élvezni a fület kényeztető muzsikát.


[+]

Az N60 NC aktív zajszűrő funkciója egyetlen feltöltéssel 30 órán keresztül működik, lemerülése esetén pedig USB-ről tölthető a mellékelt kábellel a 3,5 mm-es jack aljzaton keresztül. A hang átvitelére szolgáló 3,5 mm-es jack dugóval szerelt kábel tehát lecsatlakoztatható, és a hívások kezelésére alkalmas, univerzális mikrofonos távirányító is került rá. Ez utóbbinak hála headsetként is bevethető az eszköz. Természetesen az imént felsorolt kiegészítő a csomag része, akárcsak a töltéshez szükséges kábel, a repülős átalakító, valamint a hordtáska.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AKG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés