Hirdetés

Akik már büszkék az Asus alaplapjukra

Az Asus még novemberben indította el a PRIDE névre keresztelt interaktív versenyét, mely lassan a végéhez közeleg. Az eredeti időpontokhoz képest némileg változott a menetrend, így a küzdelem még javában tart, sőt a nevezők most kezdik meg a véghajrát. A vállalat kiválogatta a legjobb pályaműveket, melyekre már lehet is szavazni. A verseny január utolsó percéig tart, vagyis bőven van idő átnézni a 77 darab történetet vagy alkotást.

Bár senkit sem akarunk befolyásolni a döntésben, kötelességünknek érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet a magyar nevezőkre. Hazánk fiait könnyű észrevenni, mivel csak a region mező után kell keresni a „hu” jelzést. A nevezési szám egyébként állandó lesz, vagyis azok akik csak a magyar alkotásokra kíváncsiak a 10-es, a 23-as, a 33-as, az 55-ös, az 56-os és a 63-as pályaműre koncentráljanak. Ezek közül kifejezetten impozáns GumisPeter fórumtársunk felnibe rejtett masinája, és természetesen Overlocker spártai szigorral tálalt tuningeredményére is érdemes egy pillantást vetni.

Szavazni is érdemes, mivel az Asus naponta kisorsol egy RT-N10+ jelzésű vezeték nélküli routert, ami hasznos társ lehet az internetre épülő világunkban. Ideje tehát összefogni, szavazzunk a magyar versenyzőkre, és hozzuk haza a dicsőséget!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés