Hirdetés

Most már Alder Lake CPU-val is építhetünk teljesen passzív masinát

Az Akasa egyik, már piacon lévő kompakt háza esett át az LGA1700-as kezelésen.

Nem újdonság, hogy az Akasa kínálatában számos olyan számítógépház található, ami hűtésként funkcionálva teljesen néma PC építésére biztosít lehetőséget, de a portfóliót mindig fejleszteni kell, hogy versenyben maradhassunk. Ezúttal a 2020-ban bemutatott, Maxwell Pro névre keresztelt, Mini-ITX-es megoldáson ejtettek meg egy kis ráncfelvarrást, hogy az Maxwell Pro Plusként a Socket AM4-es, illetve LGA115x és LGA1200-as tokozást használó processzorokon kívül LGA1700-as központi egységeket is fogadhasson, 65 wattos TDP-ig bezárólag.


[+]

A szálcsiszolt, illetve eloxált alumíniumból készült, 280 mm széles, 206 mm mély, továbbá 110 mm magas konstrukció egyébként négy (természetesen réz) hővezető csövet, valamint öt alumínium hőmodult állít hadrendbe, és két 2,5 hüvelykes meghajtót képes elszállásolni. Hátul extra kivágások vannak két antenna, két soros port, egy Kensington zár, plusz az opcionális, 150 wattos külső adapter (AK-PE150-05) számára, noha DC-DC konverziót foganatosító, ugyancsak 150 wattos belső táppal (AK-PD150-012K) szintúgy megvásárolható az előlapján két USB 3.0, meg két USB 2.0 csatlakozót viselő termék.


[+]

A minimalista dizájnú modell az Egyesült Királyságban, Európa többi részén, az Egyesült Államokban és Oroszországban 195 euró ellenében már megrendelhető a cég terjesztői hálózatán keresztül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés