Hirdetés

A Windows 10 Spring Creators frissítését is támogatja az új AIDA64

Az 5.97-es verzióból az új hardverek alapvető és bővített támogatása sem maradt ki.

A FinalWire kiadta az AIDA64 nevű rendszerdiagnosztikai program legújabb, 5.97-es verzióját. A frissítés szokás szerint a hardverek jobb kezelésére fókuszál, így továbbfejlesztett támogatásban részesülnek a 3ware, az AMD, a HighPoint, az Intel, a JMicron és az LSI RAID vezérlők, illetve javult az érkező Cannon Lake lapkához szánt vezérlőhíd kezelése, mindemellett bővített információkkal szolgál a program az AMD Radeon Pro SSG és Radeon Pro WX3100, valamint az NVIDIA 5 GB-os GeForce GTX 1060, Quadro V100 és Titan V VGA-kkal kapcsolatban.

A CPU-khoz írt szintetikus tesztek is javultak, így AVX-512-re való optimalizálást kapott az Intel Skylake-X és a Cannon Lake, míg az AMD Pinnacle Ridge és Raven Ridge esetében ugyanerre az AVX2 és az FMA szempontjából lehet számítani, ahogy az Intel Denverton és Gemini Lake kódnevű lapkákon is optimálisan futnak majd a mérések.

Az alkalmazás egyre nagyobb figyelmet szentel az RGB LED-eknek is, ezen belül is az ASUS ROG alaplapok és VGA-k, valamint a Corsair K68 és Dark Core RGB LED beviteli eszközök kaptak külön támogatást.


[+]

A legnagyobb újítás persze a Windows 10 Spring Creators Update tényleges támogatása, amely hamarosan a felhasználók számára is elérhető lesz, és az AIDA64 már felkészült rá.

A Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerrel kompatibilis AIDA64 5.97-es verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés