Hirdetés

Hófehérben is megjelenik az Aerocool XPredator számítógépház

Tavaly októberben jelent meg az Aerocool fekete-narancs színekben pompázó XPredator full-tower méretű számítógépháza, amiből idénre a vállalat készített egy White Edition névre keresztelt változatot. Sajnos az acélház komolyabb plasztikai műtéten nem esett át, a kívül-belül fehér festésen felül érdemi változás nem történt, tehát látszólag ez egy újabb bőr lenyúzása a tavalyi termékről. Ennek ellenére van létjogosultsága a hipózott változatnak, mivel hófehér házat jóval ritkábban dobnak a piacra, mint feketét vagy ezüstöt, a ritkaságokra pedig általában mindig van kereslet.

Az mATX, ATX és EATX méretű alaplapokat fogadó kuckó tetejére került az I/O panel, ami három darab USB 2.0-s és egy darab USB 3.0-s aljzatot, valamint a szokásos audio és eSATA kivezetéseket tartalmazza, ami mellé még ventilátorszabályozó potméterek is kerültek, amivel hat darab légkavaró fordulatszámát változtathatjuk egyszerre.

A 600 x 234 x 555 mm-es méretekkel rendelkező házban 6 darab 5,25"-es és még 6 darab 3,5"-es meghajtó számára biztosítottak helyet, melyek természetesen szerszámok használata nélkül szerelhetők be. A tápegység a mai szokásokhoz híven alul kapott helyet, az alaplap tartó tálcán és a házon pedig megtalálhatók a lég- és vízhűtés, valamint a kábelek, csövek és vezetékek elvezetésére szolgáló kivágások. A házban összesen hét darab szélgépet helyezhetünk el, ebből négyet a ház átlátszó plexi oldalfalán, egyet hátul, míg további egyet-egyet gyárilag az előlapba és a ház tetejére beépítve kapunk.

Az Aerocool XPredator szállítása jövő hónapban kezdődik, ára pedig 129,90 euró lesz, ami nem olcsó, de barátságosabb, mint a tavalyi 140 eurós összeg, amit a fekete változatért kértek a széria bemutatásakor.

Előzmények

Hirdetés