Hirdetés

Július derekára új XPG Lancer DDR5 memóriákkal készült az ADATA

Mind a parázsló fénydiódák hívei, mind azok tagadói megtalálhatják a számításukat, de még a ROG brand rajongóinak is akad valami a tarsolyban.

Az ADATA XPG almárkája útjára indítja legújabb, Hynix chipekkel szerelt, korlátozott élettartam-garanciával szállított memóriáit, az alacsony profilú Lancer Blade DDR5-öt, annak címezhető fényekkel megfejelt változatát, a Lancer Blade RGB DDR5-öt és az ASUS ROG validációt élvező Lancer RGB ROG Certified DDR5-öt.


[+]

Az előbbi két típust 16, illetve 32 GB-os modulokban gyártják, és egyesével vagy kétcsatornás készletben, fekete vagy fehér alumínium bordázattal egyaránt választhatók. Effektív órajel tekintetében 6000, továbbá 6400 MHz-es opciók szerepelnek a menün, amely értékekhez CL 30-as és CL 32-es primér időzítéseket párosítottak a tervezők, a sztenderd üzemi feszültségeket pedig 1,35, valamint 1,4 voltban határozták meg.


[+]

A szimpla kivitel mindössze 33,8 mm magasra nőtt, míg a tetején diffúzorral fedett, XPG Prime szoftverrel dirigálható LED-eket hordó testvére 40 mm-es, azonban mindkét termékfamília támogatja az AMD EXPO-t az Intel XMP 3.0 mellett.


[+]

Az ugyancsak 40 mm magasságú, 2 x 16 GB-os kitben begyűjthető ROG-os újdonság 6600 MT/s-os sebességet ígér CL 32-es késleltetéssel (1,4 volton), és bár az AMD EXPO profiloknak búcsút int, Z790-es lakpakészlettel érkező ASUS ROG alaplapokban az XMP 3.0 aktiválásával azonnal belőhetővé válik a 6600 MHz-es szetting. Amennyiben még egy kis extrára vágyunk, a "ROG Certified" üzemmód életbe léptetésével 6800 MHz-ig srófolhatjuk tovább az effektív órajelet, és ahogy a képen is látszik, a színes világítás sem hiányzik a fényes felületű borda felső részéről.


[+]

Ezt egyébként a fentebb említett applikáción kívül ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, illetőleg Gigabyte RGB Fusion technológiákkal vezérelhetjük, így már csak az ajánlott fogyasztói ár marad kérdéses.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés