Hirdetés

A megbízhatóság jelképei lesznek az ADATA Premier Pro DDR3 RAM modulok

A rendelkezésre álló statisztikai adatok alapján az említett rendszerleállások 1,6-3,2 százaléka fakad meghibásodott memóriamodulokból. Ez nem túl nagy arány, de vannak olyan szakterületek, ahol ez sem megengedhető – már csak azért is, mert ezeken a területeken nem csak 1-2 darab modult használnak, így a hibás darab megtalálása is sok időt vehet igénybe. Az ADATA legújabb, Premier Pro DDR3 rendszerű DRAM moduljait pontosan azokra a felhasználási területekre szánja, ahol fokozottan szükséges a nagy megbízhatóság.

A gyártó a modulok gyártásánál csak azokat a chipeket használja fel, melyek előtte átestek egy speciális terhelésteszten, ami arra irányul, hogy előre jelezze, ha az adott memóriachip hajlamos az idő előtti elhalálozásra. Nem csak a chipeknek egyenként, hanem a válogatott alkatrészekből összeállított, készre szerelt Premier Pro memóriamoduloknak is meg kell felelniük egy sor másik tesztprocedúrán, majd csak ezt követően kerülnek csomagolásra és értékesítésre.


[+]

Az ADATA Premier Pro DDR3 modulok 2 és 4 GB-os változatban, 1,5 voltos üzemi feszültségen, 1333 és 1600 MHz-es órajellel, és rendre CL9-es vagy CL11-es időzítéssel kerülnek a boltokba. Az élettartam garanciával rendelkező modulok áráról nem nyilatkozott a gyártó, de minden bizonnyal nem kevés felárat kérnek a megbízhatóságért cserébe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés