Acer Internet Lounge – modern IT pihenők az olimpiai falvakban

Az oldal hasábjain már többször említettük, hogy az Acer a 2012-es olimpiai játékok egyik kiemelt támogatója, mely segítség főleg a színfalak mögött húzódó IT infrastruktúra kiépítésében és üzemeltetésében fog testet ölteni. Az emberek talán el sem tudják képzelni, hogy egy ilyen világesemény milyen technikai és logisztikai hátteret kíván, ráadásul egy hasonló kaliberű rendezvényen elengedhetetlen, hogy minden simán és óramű pontossággal történjen.


[+]

Az Acer azonban a sportolókról sem feledkezett meg, azért a Stratfordban, Weymouthban és Eghamben található olimpiai falvakban Internet Lounge néven olyan pihenőhelyet kínál a sportolóknak, ahol minden eszközt megtalálhatnak, amire csak a modern infokommunikációban szükség lehet. Ezek az internetkávézóra hajazó részlegek internethez való hozzáférést, nyomtatási lehetőséget és olyan személyzetet nyújtanak, akik bármilyen felmerülő technikai problémát képesek orvosolni. Az Internet Lounge-ok az Olimpia és Paralimpia teljes időtartama alatt éjjel-nappal, a hét minden napján nyitva lesznek, ezzel kínálva lehetőséget az otthonuktól távoli atléták számára a kapcsolattartásra, és az információéhségük csillapítására.


[+]

A fő Internet Lounge Stratfordban fog helyet kapni, ahol összesen 130 ingyenes hozzáférhető számítógépet sorakoztatnak fel, köztük 65 Acer Z3801 egybegépet és számos Acer S3 Ultrabookot és Acer ICONIA A510 tabletet, így mindenki a számára legkényelmesebb módon érheti el a világhálót. Persze az Eghamban és a Weymouthban felépített olimpiai falvak lakói sem fognak hiányt szenvedni, itt 10-10 teljes mértékben felszerelt számítógép várja az online pihenésre vágyókat. Az Acer a médiát is hasonló szolgáltatással látja majd el, az olimpiai parkban lévő újságírói központba (Main Press Center – MPC) 50 munkaállomást telepítenek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények