Acer blog: Star Trekkel reklámozza új és furcsa notebookját az Acer

Mára nyílt titok, hogy az Acer május 3-án mutatja be idei notebook és tablet termékkínálatának legújabb tagjait, amelyek között számos érdekes fejlesztés lát napvilágot. Ezekről pontos részleteket még mi sem tudunk, de azt már most eláruljuk, hogy a New York-i termékbemutatón mi is jelen leszünk, hogy első kézből számoljunk be az újdonságokról, ahol biztosan látható lesz az a gép, ami a legújabb Star Trek Into Darkness (Sötétségben - Star Trek) és az Acer Explore Beyond Limits keresztpromóciós kampányának keretében elkészített teaserek egyikében bukkant fel.

A rövid videón egy Windows 8-as notebook látható egy speciális, dupla zsanéros megoldással, ami valóban űrhajóra hajazó kinézetet kölcsönöz az egyelőre ismeretlen nevű gépnek. Ilyen rövidke bemutató alapján egyelőre nem teljesen tiszta, hogy mi a pontos funkciója ennek a kialakításnak: esetleg tabletté hajtogatható, vagy azt az újonnan kibontakozó irányzatot próbálják meglovagolni, amit a Dell az XPS 12-vel, hogy az érintőképernyő átforgatásával egy asztali gép kényelmét kapjuk?

Egyelőre sok a nyitott kérdés, de az szinte biztos, hogy Acer termékek nem fognak a filmben szerepelni. Mindenesetre Star Trek és Acer rajongóknak érdemes ellátogatniuk a kampány weboldalára, ahol mindhárom reklámfilm megtekinthető, ezenkívül néhány exkluzív háttérkép is elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt