Acer blog: két globális esport esemény támogatója lett az Acer

A vállalatnál már egy ideje szívükön viselik az úgynevezett esportokat, így nem a mostani 2016-os League of Legend World Championship, valamint a szintén 2016-os LoL All-Star együttműködés az első, ahol az Acer támogatóként vesz részt nemzetközi eseményen. Sőt hazánkban is volt már rá példa, hogy esport eseményt szponzorált a vállalat.


[+]

A szponzorációs megállapodás tárgyát képező 2016-os LoL világbajnokság egy igazi nemzetközi esport megmérettetés, mely több mint 5 héten keresztül tartja a székhez szögezve a résztvevőket. A top 16 csapat a világ minden tájáról érkezik, így például Észak-Amerika, Európa, Dél-Korea, Kína, Tajvan és egyéb régiók is képviseltetik magukat, hogy megküzdjenek több mint 2 millió dolláros fődíjért. A verseny szeptember 29-én indult a verseny, a finálét pedig október 29-én tartják Los Angelesben. Ezt követi majd december 8-a és 11-e közt a Barcelonában megrendezésre kerülő League of Legends All Start esemény. Itt az október 29-i döntőt követő szavazás során, a rajongók által kiválasztott legjobbnak vélt játékosok mérkőzhetnek meg kivételes meccseken, sosem látott játékmódokban.


[+]

Szponzoráció gyanánt a fenti két eseményre Predator XB1 (XB241H) monitorokat szállít az Acer, felszerelve a professzionális gyakorlótermeket és színpadokat egyaránt. Egy ilyen szponzoráció azon túl, hogy a játékosoknak is előnyös, segíti brand ismertségét. Vincent Lin, az Acer globális termékmenedzsmentjének elnöke úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, hogy “Az Acer elkötelezetten van jelen a gaming arénákban, területeken, ezért nem kérdés, hogy a Predator vonal, tehát a gamer notebookok, asztali gépek és kijelzők új szintekre emelését segítse az együttműködések révén, előtérbe helyezve az új, releváns technológiát a piacon. A jelenlegi szponzorált esemény kettő a világ legizgalmasabb és legnépszerűbb esport megmozdulásaiból, így az Acer demonstrálni szeretné, hogy hol tart jelenleg a gaming irányvonal az egész világon. A Predator XB1 monitorok a professzionális játékosoknak meggyőző élményt nyújtanak, tesztelve a képességeiket és korlátaikat.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények