Hirdetés

A Trusttal 2006-ban is lehet számolni

A perifériákat szállító holland Trust 2006-ban elsőként olyan kiegészítőkkel jelentkezik, melyek a számításokkal dolgozó noteszgép-felhasználók életét hivatottak megkönnyíteni.

A vállalattól megszokott módon meglehetősen hosszúra nyúlt, Trust Wireless Calculator Keypad & Mouse KP-4100p típusjelzéssel illetett termék lényegében egy vezeték nélküli numerikus billentyűzet és egy 800 dpi-s érzékelőt tartalmazó optikai egér kombója. A funkciógombokkal gazdagított billentyűzetblokk egy 12 karakteres folyadékkristályos kijelzőt is kapott, így az eszköz akár számológépként is használható – akár a számítógép bekapcsolása nélkül is. Az egér és a numerikus blokk egy apró, USB-s vezeték nélküli jeladóval kommunikál a számítógéppel, amit használaton kívül a billentyűzet rejthet magában. Az egér mindazonáltal használható vezetékes üzemmódban is, ekkor tölti fel magát a mutatóeszköz áramforrásául szolgáló két NiMH akkumulátor.

A Trust Keypad & 3 port USB2 Hub az előbbinél lényegesen egyszerűbb termék, itt csak egy vezetékes numerikus blokkot kap a vásárló, amit egyedüli extraként egy 3 portos USB hub egészít ki. Az egeret is tartalmazó kombó mintegy 12 800 forintos, a keypad-USB hub kombináció pedig hozzávetőlegesen 7 600 forintos fogyasztói áron kerülhet az üzletekbe február végén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Előzmények

Hirdetés