Hirdetés

A Synology bemutatja a DiskStation DS119j-t

A gyártó a kompakt, egyfiókos NAS-t a hálózati adattárakkal csak most ismerkedőknek ajánlja, mint első, megfizethető megoldást.

Az akár otthoni multimédiás kiszolgáló feladatainak ellátására is képes DiskStation DS119j 166 mm magas, 71 mm széles és 224 mm mély, 0,7 kg-ot nyom, és merevlemez hibernációs módban 5 wattot, teljes üzem alatt pedig 10 wattot fogyaszt, valamint ellátták némi zajszigeteléssel is a csendesebb működés érdekében. Hardver tekintetében a belépőszinten vagyunk: a processzor egy 64 bites, 800 MHz-en ketyegő, kétmagos Marvell Armada 3700 88F3720, megtámogatva 256 MB DDR3L memóriával. A operációs rendszer a Synology NAS-ok DiskStation Managere, mely számos applikációval is bővíthető mindenféle funkciók eléréséhez.

Alapból egyetlen 3,5" hüvelykes SATA winchestert helyezhetünk az apparátus bendőjébe, de egy opcionálisan hozzáférhető beépítőkeret segítségével 2,5"-os meghajtót is belepasszinthatunk, melynek hűtéséről egy PWM-es, 60 mm-es ventilátor igyekszik gondoskodni. Nagyjából 108 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási tempókat várhatunk, a maximális megengedett tárhelyméret 14 TB, EXT3, EXT4, FAT, NTFS, HFS+ és külön vásárolható exFAT fájlrendszerek támogatása mellett.


[+]

A termék már kapható 86 eurós (plusz adók) áron, és a tajvani vállalat 2 év garanciát vállal rá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés