Hirdetés

A svédeknél ma PC-t esznek

Svédországban minden jel szerint új hagyomány kezd kibontakozóban lenni; az informatika iránt fogékony északi barátaink a karácsony közeledtével befészkelik magukat a konyhába, hogy összeszereljék – pardon, elkészítsék – új számítógépüket, melyet az ünnepek alatt összegyűlt sereglet végül sütemény gyanánt felfalhat. Az első ilyen – mézeskalácsból készült – számítógépről lapunk pontosan egy éve adott hírt, a négy svéd fiatal által elkészített modellt most a 64bits.se weboldal tökéletesítette.


Az alaplap és a videokártyák


Beszerelve

Az új típus haladván a korral már SLI üzemmódba kötött grafikus vezérlőkkel és kétcsatornás memóriarendszerrel lett ellátva, továbbá ez a számítógép már a komponensek teljes repertoárját kínálja a tápegységtől kezdve a DVD-olvasón át a PC házáig.


Majdnem kész


Bedobozolva. Jó étvágyat!

Bár a 64bits.se weboldal ezúttal mindenki számára elérhetővé teszi a titkos receptet, a mézeskalács PC elkészítéséről mégis lebeszélnénk olvasóinkat, hiszen maguk a készítők is elismerték, hogy a gép legyártása rendkívül sok munkával jár, így a nagy sürgés-forgásban aligha jut már idő rá. Az ünnepekre így mi magunk is inkább a bejglit választjuk, amiből ezúton is minél többet kívánunk Olvasóinknak.

Hirdetés