Hirdetés

Splinter Cell Blacklist ajándék játék az NVIDIA nyári promóciójában

Az NVIDIA folytatja promócióját, amiben játékprogramot (vagyis azok ingyenes letöltésére jogosító kódot) mellékel egyes grafikus vezérlőkhöz. A gyártó legutóbb áprilisban hirdetett hasonló vevőcsalogató akciót, akkor a GeForce GTX 660 vagy annál drágább kártyákhoz mellékelték a Metro: Last Night c. programot.

A most bejelentett nyári kampányhoz a Ubisoft berkeiben készülő és nem mellesleg az NVIDIA "The Way It's Meant To Be Played" programjába tartozó Splinter Cell Blacklist játékot választották. Fontos változás viszont, hogy a korábbi kampánnyal ellentétben a letöltésre feljogosító voucher most csak az NVIDIA GeForce GTX 660/660 Ti/670/680 és 760/770/780 kártyák dobozában lesz fellelhető, a szórásból a GTX 690 és a Titan VGA-k kimaradnak.

Szintén fontos információ, hogy a promócióban résztvevő játékprogram hivatalos megjelenésének céldátuma augusztus 20-ra van kitűzve, tehát a kártyákkal eladott kódok csak ezen időpont után élesednek. Akik ezt megelőzően jutnak hozzá a kódot tartalmazó csomaghoz, azoknak türelmesen ki kell várniuk az előbb említett időpontot. A promóciós kártyák csak a kiemelt partnereknél lesznek elérhetőek előreláthatólag az év végéig vagy a készlet (azaz a kiadható kódok) erejéig, de feltételezhetően a téli/ünnepi hajrára az NVIDIA egy másik promócióval készül majd.

Azóta történt

Hirdetés