Hirdetés

Sony ICD-TX50 digitális diktafon, szupervékony kivitelben

Bár ma már a legtöbb mobiltelefon befogható digitális diktafon munkakörbe, de ezek minősége a legtöbb esetben elégtelen, és távolabbi forrásból származó zene vagy beszédhang rögzítésére is alkalmatlanok. Ezért akinek gyakran van szüksége találkozók dokumentálására, esetleg hangjegyzetekkel tartja számon tennivalóit és ötleteit, annak érdemes egy dedikált eszköz után nézni, mint amilyen például a frissen bejelentett Sony ICD-TX50 digitális diktafon.

Különlegessége, hogy az apró szerkezet csak 6,4 mm vastag és tömege is kevesebb mint 50 gramm, vagyis az ing- vagy nadrágzsebben észrevétlenül megbújik, mégis mindig kéznél lehet. Sztereó mikrofonjaiból tömörítetlen PCM vagy MP3 (192/128/48 kbps) formátumba képes rögzíteni az eszköz, a hanganyagok mentése 4 GB-os belső memóriájára vagy a microSD foglalatba opcionálisan illesztett memóriakártyára történhet. Akkumulátorra teljesen feltöltve maximum 24 órás aktív üzemidőt biztosít, Quick Charge lehetőségnek köszönhetően azonban 3 perc alatt 1 órára elegendő energiát képes felszívni, így egy váratlan lemerülés is gyorsan áthidalható.

Hátoldalán egy csipesz nyújt biztos tartást zsebre téve, hogy egy esetleges rossz mozdulattal nehogy kiessen onnan, asztalra téve pedig állványként funkcionál. Ezenkívül mindenféle hangelnyelő betétekkel is felvértezték, hogy asztalról vagy bármilyen más felületről minél kevesebb zörejt szedjenek össze a mikrofonok. Az ICD-TX50 egy 150 mW-os fülhallgató kimenettel rendelkezik, amin a felvételek lejátszása és monitorozása lehetséges. A felvevő olyan funkciókkal érkezik, mint hangvezérelt felvétel indítás és megállítás (Voice Operated Recording), a környezeti zajok csökkentése (Intelligent Noise Cut), valamint a lejátszás sebességének megváltoztathatósága a hangmagasság befolyásolása nélkül (Digital Pitch Control).

A Sony ICD-TX50 digitális diktafon máris elérhető, vételára 149,99 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés