Hirdetés

A nagybani gépépítők felé nyit az OCZ

Új termékcsaládot vesz fel kínálatába az eddig leginkább tuningmemóriákban utazó amerikai OCZ. A számtalan túlhúzott memóriamodul-típus után ezúttal egy olyan széria kerül piacra az OCZ System Elite Edition márkanév alatt, melynek összes tagja megfelel a memóriaszabványok részleteit kidolgozó JEDEC előírásainak. A vállalat új termékcsaládja így elsősorban a számítógépeket gyártó kisebb cégek, rendszerintegrátorok számára lehet életképes alternatíva, közülük is azoknak, akik prémium termékekből építik konfigurációikat.

Az OCZ ezért a sebesség helyett a megbízhatóság és a stabilitás kommunikációjára helyezi a hangsúlyt új, System Elite Edition memóriáinál. A PC2-4200, PC2-5400 és PC2-6400 sebességű modulok rendre CL 4-4-4-12, CL 5-5-5-12 és CL 5-5-5-15 időzítések mellett üzemelnek, működési feszültségük pedig minden esetben a JEDEC-szabványban rögzített 1,8 volt. Bár ezen a feszültségszinten aligha kell a memóriamodulok túlhevülésétől tartani, az OCZ a szokásos XTC hűtőbordákkal is ellátta az új termékeket.

A System Elite Edition modulok egyenként, 512 MB és 1 GB kapacitással, vagy párban, 1 GB és 2 GB kapacitással vásárolhatók meg. A gyártás után közvetlenül szigorú tesztsorozatoknak alávetett memóriákra élettartam-garanciát vállal az OCZ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Előzmények

Hirdetés