Hirdetés

Hírek az A900-ról

A Sony újra „megvillantotta” leendő tükörreflexes vezérhajóját, ezúttal a Photo Imaging Expo-n Japánban. A közszemlére állított A900 az eddigi maketteknél jóval kifinomultabbnak tűnt a képeken. Megjelent pár új kezelőszerv is: a gép két vezérlőtárcsát kapott, külön gombokra kerültek a fehéregyensúly, ISO, fénymérési mód, vakuszinkron mód beállító funkciók, így még kevesebb alkalommal kell a fotósnak a menüben keresgélnie a beállításokat.

A kihajtható LCD sajnos nem került rá az újdonságok listájára, pedig az A350 esetén pozitív volt a fogadtatása. A végső paramétereket azonban még homály fedi, így akár e téren is változhat a konstrukció. A zászlóshajóról eddig a következő adatokat hozta nyilvánosságra a gyártó: Bionz™ processzor, Super SteadyShot® beépített képstabilizátor; megjelenés az augusztusi Photokina vagy a szeptemberi IFA idején várható.

Az interneten az A900-ról keringő egyéb információk egyelőre csak pletykák, de az biztosnak látszik, hogy a gép a Sony nemrég bemutatott 24,81 megapixeles, full frame érzékelőjét kapja majd. Így talán a profi gépek piaca is felpezsdül majd, és a két óriás is előrukkol újdonságokkal a D3 és az eos 1Ds mk III után.

Képek forrása: masterchong.com

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés