Hirdetés

7.1 csatornás hangkártyák a Creative-tól

A Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS egy olyan 7.1-es hangkártya, amelyet elsősorban játékosoknak ajánl a gyártó. A termék elvileg nyolcszorta jobb minőséget biztosít, mint a hagyományos 16-bites hangkártyák. Segítségével még az Audio-CD-k és az MP3-as zenei fájlok is jóval tisztábban szólalnak meg.

A ZS-sorozatú termékek mindegyike támogatja az Advanced Resolution DVD-Audio dekódolást és lejátszást, a Dolby Digital EX és a DVD-filmekben található DTS ES, valamint az EAX Advanced HD 4.0 szabványt. Utóbbit használja már például a Tomb Raider: The Angel of Darkness, az Enter the Matrix és a Splinter Cell nevű játék is.


Forrás: www.k-hardware.de

A 2 ZS-sel ellentétben az Audigy Platinum Pro-sorozatot a Creative ellátta egy külső I/O-hub-bal is. Utóbbinak három analóg sztereó bemenete, optikai és koaxális digitális be- és kimenete, MIDI ki- és bemenete, valamint két Firewire portja van. Az IR-vevő segítségével a hangkártya multimédiás funkcióit (MP3, DVD, DivX) a mellékelt távirányítóval is elérhetjük. A termékhez a Creative a Tomb Raider: The Angel of Darkness játék teljes verzióját mellékeli. A Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS szeptember elejétől lesz kapható 100 euróért. A Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro 280 eurót fog "kóstálni".

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés