Hirdetés

7.1-es térhangzást kínál a legújabb HyperX Cloud Revolver

Enyhe deja vu érzésünk van, hiszen a Revolverből már készült egy virtuális térhangzással dolgozó modell, vajon mit tudhat az új verzió?

Nem túl vásárlóbarát a HyperX nevezéktana, ugyanis a most bemutatott Cloud Revolver + 7.1 állítólag a 2016-ban általunk is tesztelt Cloud Revolver virtuális térhangzással bemutatott változata. Ez jól is hangzik, négy év után azért már aktuális egy modellfrissítés, viszont a 2017-ben a szerkesztőségünket ühasonlóképp megjárt Revolver S-re szintén ezt mondták, szóval pontosan nem tudjuk, melyik modell utódjának szánták jelen hírünk főszereplőjét, viszont specifikációk terén történtek változások, ezért nem is akadékoskodunk, új modellről van szó és kész.


[+]

A fejhallgató fő komponensei az 50 mm átmérőjű, 10 és 23 200 Hz közti frekvenciatartományra képes hangszórók, melyeket zárt, memóriahabbal töltött és műbőrrel borított fülpárnák tesznek kényelmesebbé. Külsejét tekintve az újdonság teljes mértékben megegyezik a Revolver S-sel (még a termékoldalon elhelyezett promókép is ugyanaz, amit már a 3 évvel ezelőtti tesztünkben is használtunk), de a lecsatlakoztatható, flexibilis mikrofon is ismerős lehet.


[+]

Szerencsére azért némi változás történt, a fejhallgató saját, jack csatlakozóban végződő vezetékét megtoldó, DSP egységet is magába foglaló jack-USB toldat kezelőszervei más elrendezést kaptak, funkciói azonban már változatlanok: továbbra is külön tudjuk állítgatni a mikrofon és a fejhallgató hangerejét, valamint innen tudjuk ki-be kapcsolgatni a 7.1-es térhangzást is.


[+]

Az USB-s egység kizárólag PC és PS4 platformon használható, csak a jack kábelt használva azonban bármilyen, hasonló interfészt alkalmazó konzollal vagy mobil eszközzel kompatibilis lehet az új Revolver. A HyperX új headsete már rendelhető a gyártó amerikai webáruházából, az ajánlott fogyasztói ár 149,99 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés