Hirdetés

70 grammos egeret villantott a Mad Catz

A M.O.J.O M1 PWM3360 szenzorral, egyedi switchekkel és paracorddal igyekszik vásárlókat szerezni magának.

A Mad Catz márkanévről egeres körökben a legtöbb embernek valószínűleg a kicsit csúnyácska, de teljesen konfigurálható R.A.T széria jut eszébe, ám most a gyártó kicsit a szélesebb tömegek felé nyit legújabb modelljével, a M.O.J.O M1-gyel. Ugyan az újdonsággal kapcsolatban sem mondanánk, hogy szép lenne, hiszen lyuggatott burkolatot kapott, ezzel is hozzájárulva a 70 grammos tömeg eléréséhez, de sokan vannak, akik az alacsony tömeget részesítik előnyben és kevésbé érdekes számukra a szépség – na ez az egér nekik készült.


[+]

A M.O.J.O M1 a görgővel és a mögötte elhelyezett DPI állító kapcsolóval összesen 6 gombot kapott, a két főgomb alatt ráadásul a gyártó saját, Dakota fantázianévre hallgató switchei dolgoznak. Az új kapcsolók a vállalat állítása szerint a konkurensekénél 60%-kal gyorsabb, 0,2 milliszekundumos válaszidőre képesek és állítólag akár 60 millió lenyomást is túlélnek.

A burkolat alatt – az RGB világításon kívül – egy PixArt PWM3360-as érzékelőt kapunk, amelynek érzékenységét egészen 12 000 DPI-ig tolhatjuk fel. A 120 x 79,3 x 39 milliméter kiterjedésű egér egy 1,8 méteres USB kábelen keresztül csatlakoztatható számítógépünkhöz. A táblázat erre vonatkozóan paracordot említ, ám a képek alapján nem tudjuk eldönteni, hogy valóban erről van szó, vagy csak egy egyszerű, szövetborítású vezetékről, így muszáj elhinnünk, amit a táblázatban írnak.

A Mad Catz M.O.J.O M1 várhatóan a hónap végén kerül majd piacra, egyelőre ismeretlen áron.

Előzmények

Hirdetés