Hirdetés

Újabb vezetékmentes klaviatúra közeleg az Epomaker logójával

Kétféle profil és szín, összesen 12 kapcsoló, hot swap, meg egy többfunkciós tok/állvány szerepel a kompakt megoldás által szervírozott menün.

Az egészen pofás mechanikus billentyűzeteiről ismert Epomaker egy új, vezeték nélküli, (fekete vagy ezüst) alumíniumházas modellt mutatott be a Kickstarteren, ami az NT68 nevet kapta, s ahogy az lenni szokott, már jóval a kampány vége előtt összegyűlt rá a megcélzott összeg többszöröse. A 65 százalékos kivitelű, 68 gombos megoldás Windows és macOS operációs rendszerekkel egyaránt bátran összepárosítható (sőt, akár iOS-szel és Androiddal is), csak az Fn+W/E gombkombinációkkal kell váltanunk a két üzemmód között.


[+]

A PBT GSA kupakok alatt megülő gyorscserés foglalatokba a Gateron (Black, Blue, Red, Brown), illetve a gyártó Chocolate (Blue, Red, Silver, Rose, Brown) kapcsolói kerülhetnek, viszont ha ezek nem felelnek meg számunkra, adott a lehetőség, hogy bármilyen három- vagy öttűs példánnyal helyettesítsük őket, mindezt forrasztópáka nélkül.

[+]

A ketyeréből készül alacsony profilú verzió is, noha itt mindössze három Gateron (Red, Blue, Brown) kapcsoló közül szelektálhatunk, és a billentyűsapkák anyaga sajnos a szokásos ABS plasztik lesz.


[+]

Az 1900 mAh-s akkumulátor felhasználás függvényében 2-5 hét működési idővel kecsegtet az 5.1-es Bluetooth kapcsolaton keresztül, de ha az elmaradhatatlan RGB fényeket égve hagyjuk, a hetek 20-80 órára mérséklődnek. A telepek csurig töltéséhez nagyjából 8-10 óra szükségeltetik, de az USB Type-C-s kábellel vezetékes módban úgyszintén bevethetjük az egyszerre három masinához párosítható perifériát. A 16 millió színű világítás alapból egyébként 9 effektet tud, ám a szoftveres hátországnak köszönhetően el lehet vele játszadozni.

[+]

Az elsősorban noteszgépekhez szánt tasztatúrához mellékelnek egy mágneses, tokként is funkcionáló állványt, amivel nem csupán a klaviatúra dőlésszöget állíthatjuk 6 és 15 fok közt, de tablet/okostelefon tartóként, netán notebookunk megemelésére/döntésére szintúgy használhatjuk azt.

[+]

Az 1 éves garanciával megtámogatott eszköz szállítása várhatóan október vége felé veszi kezdetét, és ha még mostanság megrendeljük, csak 90 dollárral fogja könnyebbé tenni a pénztárcánkat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés