Hirdetés

Nálunk is elérhető lesz a 48 hüvelykes OLED tv

Az LG idén először lép színre 48 hüvelykes OLED készülékkel az 55, 65 és 77 hüvelykes modellek után.

Az LG magyarországi képviselete bejelentette, hogy végre hivatalosan is megérkezett hazánkba a 48 hüvelykes OLED tévéje. A CX sorozatba tartozó modellel a cél az, hogy olyan helyekre is eljuttassák az OLED technológiát, ahova az 55, 65 és 77 hüvelykes televíziók túl nagyok. A méretcsökkenés egyébként egyben az ár csökkenését is eredményezi, ami szintén egy fontos lépés a technológia elterjedése szempontjából.

Az egyedi pixelvezérlésnek köszönhetően a tökéletes, nulla fényerejű fekete, és ezáltal a végtelen valós kontrasztarány megteremtése megoldott. A maximális fénysűrűség 1000 cd/m² körül alakul, szóval a HDR tartalmak is kellően látványosan jelennek meg. A termék megkapta a saját webOS okostévé rendszer legújabb verzióját, amelynél az alapok változatlanok maradtak, de megjelent néhány hasznos újítás, például a sport mód, ami figyelmeztet, ha kedvenc csapatunk meccse kezdődik, illetve az eredményeket is egy gombnyomással megnézhetjük.

A 48 hüvelykes LG CX OLED tévé a tervek szerint júniustól vásárolható majd meg hazánkban egyelőre még ismeretlen áron. Az LG CX OLED televízióról egyébként hamarosan részletes teszt olvasható majd a PROHARDVER!-en.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés