Hirdetés

32 GB-os pendrive-okkal jelentkezik a Verbatim

Hamarosan két új, 32 GB-os kapacitással rendelkező Verbatim pendrive kerül a magyar üzletekbe, melyek a vállalat Store 'n' Go termékcsaládját erősítik. Az új modellek közül a stílusos, szürke megjelenésű és csúszásmentes tapintású Executive verzió 30 MB/s-os olvasási és 12 MB/s-os írási  sebességet kínál,  a Mininek viszont be kellett érnie 11, illetve 8 MB/s-mal.


Verbatim Store 'n' Go Executive 32 GB

A Store 'n' Go Executive USB csatlakozója visszahúzható az eszköz házába, ennek köszönhetően kupak használata nélkül is védve marad az érintkező. A Mini pendrive esetén más megoldást alkalmaz a vállalat: itt a házból kifordítható a csatlakozó. Mindkét termék esetén kék fény jelzi, amikor adatokat ír vagy olvas – ha eközben húzzuk ki a számítógépből, az adatvesztést okozhat.


Verbatim Store 'n' Go Mini 32 GB

A gyártó természetesen titkosító alkalmazást is telepít a készülékekre, így a felhasználók nyugodtak lehetnek: az eszközön biztonságban vannak a bizalmas információk is. A Verbatim Store ’n’ Go Executive még ezen a héten piacra kerül, ajánlott fogyasztói ára 21600 Ft lesz. A Mini verzió várhatóan a jövő héten érkezik, az áráról még nem számolt be a gyártó, de minden bizonnyal olcsóbb lesz a testvérénél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés