Hirdetés

270 Hz-es monitorral gyarapodott az ASUS TUF termékcsaládja

Az újonc kompetitív szempontból csak a legfontosabbakra koncentrál, de a beépített hangsugárzók azért nem maradtak le róla.

Az ASUS legújabb, elsősorban játékosokat célzó kijelzője a TUF Gaming VG249QM1A nevet kapta, és képfrissítési rátája egészen 270 Hz-ig húzható. A készülék 23,8 hüvelykes Fast IPS panelje 1920 x 1080 pixelt jelenít meg natívan, és a kategóriában általános 1000:1 statikus kontrasztarányához és 350 cd/m²-es fénysűrűségéhez 1 ezredmásodperces GtG válaszidő, illetve AMD FreeSync Premium technológia/NVIDIA G-Sync-kompatibilitás párosul.


[+]

A 16,7 millió szín 99 százalékos sRGB színtérlefedettséggel kerül a 2 wattos sztereó hangszórókkal szerelt képernyőre, és természetesen az ELMB (Extreme Low Motion Blur), a frame rate-tel együtt, dinamikusan változtatható overdrive vagy a jópofa funkciókat (például célkereszt kivetítése, időzítő stb.) egy kalap alá hozó GamePlus OSD menü sem hiányzik a specifikációi közül. Egy említést még érdemel, hogy a négy színhőmérsékleti beállítással rendelkező megoldás különféle paraméterinek vezérlésére a gyártó DisplayWidget Lite appját is használhatjuk.


[+]

Ugyan az egy DisaplayPort 1.2-vel, két HDMI 2.0 bemenettel, valamint egy 3,5 mm-es audio jackkel ellátott modell talpa csupán dönthető, de a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont megléte kellő rugalmassággal szolgál az alternatív felfogatás elkötelezett híveinek. A jellemzően 18 wattot fogyasztó monitor vételárát egyelőre nem közölték.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés