Hirdetés

24 colos NEC monitor, gazdag felszereltséggel

Az NEC új, 24 colos, lakkfekete monitora MultiSync 24WMGX3 névre hallgat. Maximális felbontása 1920x1200 pixel, kontrasztaránya 1000:1 (dinamikus kontrasztarány 2000:1). A gyártó a felsőkategóriás képmegjelenítő esetében egy AMVA (Advanced Multi-domain Vertikal Alignment) panel alkalmazása mellett döntött, ami a hagyományos MVA panel továbbfejlesztett, nagyobb betekintési szöggel és valamivel gyorsabb reakcióidővel rendelkező változata. Utóbbi érték az NEC MultiSync 24WMGX3 esetében 6 ms.

MultiSync 24WMGX3

Az új MultiSync maximális fényereje 500 cd/m², horizontális és vertikális betekintési szöge egyaránt 178 fok. A képernyő magassága 60 mm-es tartományban állítható. Csatlakozási lehetőségei igen sokoldalúak: 2 HDMI, DVI-D (HDCP), S-Video, komponens, kompozit és VGA. A gyártó információi szerint a monitor az sRGB támogatásnak köszönhetően, rendkívül élénk, telt színek megjelenítésére képes, valamint "kép a képben" funkciót is kapott. Két beépített, 5 wattos hangszórója a kijelzőkeretben található.

Az NEC – a kényelmesebb kezelhetőség érdekében – infravörös távirányítót is mellékel az alapcsomaghoz. A beépített fényérzékelő segítségével a MultiSync 24WMGX3 képes saját fényerejét a környezeti viszonyoknak megfelelően beállítani (AmbiBright funkció), és ennek eredményeképpen energiatakarékosan üzemelni. A monitor analóg, valamint VGA, DVI-D és HDMI kábelekkel, illetve az említett távirányítóval egy csomagban, 989 eurós áron már megvásárolható Németországban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés