Hirdetés

24 colos nagyformátumú nyomtatók a Canontól

A Canon két új, nagyformátumú nyomtatót mutatott be az idei Photokina kiállításon. Az imagePROGRAF termékcsalád legújabb tagjai a fényképészek és a poszterkészítők számára kínálnak megfelelő megoldást.


Canon imagePROGRAF iPF6200 [+]

A 12 színű pigmentfestéket használó Canon imagePROGRAF iPF6200 A1 méretű nyomtatásra alkalmas, a szegély nélküli 2400x1200 dpi felbontású nyomatokat megközelítőleg egy perc alatt állítja elő. A termék az imagePROGRAF sorozat többi tagjához hasonlóan három – egy tekercs és két kézi – adagolóval rendelkezik, emellett a beépített színkalibrációnak köszönhetően nincs szükség külső kalibráló eszközökre.


Canon imagePROGRAF iPF6000S [+]

A Canon imagePROGRAF iPF6000S egy nyolcszínű pigmentfestéket használó, A1 méret nyomtatásra képes nagyformátumú nyomtató, melyet elsősorban feliratok és poszterek készítésére terveztek. Megközelítőleg egy perc alatt készíti el a szükséges nyomatokat.

Mindkét készülék tartalmazza többek között a Digital Photo Front Access, az Adobe PhotoShop Plug-in, valamint a Canon poszterkészítő PosterArtist Lite szoftvert. Ezen kívül termékekhez 80 GB tárolókapacitású merevlemez tartozik, amely megkönnyíti a nyomtatási feladatok tárolását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés