Hirdetés

10 literes barebone PC-vel újít az ASRock

A DeskMini Max optikai meghajtó és kompakt vízhűtés beépítésére is lehetőséget ad.

Az ASRock leleplezte az ebben a formában érdekes elnevezésű DeskMini Maxot, amely egy 10 liter térfogatú, 168 x 220,8 x 268 mm kiterjedésű barebone számítógép.


[+]

Az akár ODD, vagy 120 milliméteres AIO vízhűtés használatára is alkalmas eszköz beépített, 500 W teljesítményű, 80 Plus Bronze hatékonyságú tápegységgel, illetve egy AMD Socket AM4 foglalattal, négy PCI Express slottal, valamint négy darab DDR4-es U-DIMM memóriahellyel rendelkező alaplappal kerül forgalomba; a maximum 105 W TDP-re képes, Ryzen sorozatú processzor, a memória és a 200 milliméternél nem hosszabb grafikus kártya beszerzése tehát a mi feladatunk lesz.

Adattárolóból M.2-es és SATA-s megoldásokat is választhatunk, összesen maximum hármat (1:2 arányban), de rendelkezésünkre áll még egy M.2 foglalat, amelybe Key-E 2230 formátumú Wi-Fi modulokat illeszthetünk. A csatlakozók között DisplayPort, HDMI és D-Sub kimenetet, jack portokat és összesen nyolc A, illetve egy C típusú USB kaput találunk, kiegészítve egy Gigabit Ethernet csatlakozóval. A videokimenetek értelemszerűen csak akkor működnek, ha APU kerül a processzorfoglalatba.

Az ASRock DeskMini Max piacra kerülésével kapcsolatos információk még nem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés