Az Innodisk 22 x 80 mm-en szállítja a 10 gigabites Ethernetet

A gyártó elsősorban ipari/beágyazott alkalmazásokban és megfigyelő rendszerekben képzeli el az M.2-es fiókáját, de a kaszinókban használatos játékgépeket is kiemeli célterületként.

Az Innodisk bemutatta legújabb termékét, ami elvileg a világ első 10 gigabites, M.2 2280-as formátumú Ethernet vezérlője. Az EGPL-T101 típusjelű, Marvell AQtion kontrollerre épülő apróság x2-es PCI Express 3.0-s interfészt használ, de támogatja a megfelezett sávszélességet, és természetesen a 10 megabites sztenderdig visszamenőleg integrálható hálózati struktúrába. Maga az RJ-45 csatlakozó egy pöttömnyi, 31,75 mm széles, 28 mm hosszú és 17,7 mm magas "társkártyán" nyert elhelyezést, amit egy jól árnyékolt kábel köt össze a lamellázott bordát viselő főmodullal.


[+]

A 0 és 55 °C-os környezeti hőmérsékletek között bevethető megoldás megfelel az EN61000-4-2-es, elektrosztatikus kisülések elleni védelmi szabványnak (közvetlen kontakt 8 kV, áthúzás 15 kV), és a fogyasztása 2,5 wattban tetőzik. Az egyelőre még ismeretlen vételárú, 3 éves garanciával értékesítésre kerülő csöppség Windows 7 (vagy újabb), illetve Linux Kernel 3.10 (vagy újabb) operációs rendszerekkel kompatibilis, a tömeggyártása pedig ebben a hónapban kezdődik.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés